tiistai 31. joulukuuta 2013

6-7 viikkoa!

Viime viikko meni niin nopeasti etten ehtinyt kertaakaan edes blogia päivittää! No, ehkä mukavampaa käyttää kaikki ylimääräinen aika pentujen aktivointiin sensijaan että istuisi koneella. Liekö tuo olla edes mahdollista kun miettii millaisia riiviöitä kaikki nuo pennut ovat. Lyhyessä ajassa ne muuttuivat söpöistä pikku unikeoista söpöiksi pikku piraijoiksi. Ja vielä kun niitä on seitsemän, tuntuu että kakkaa ja pissaa saa siivota koko ajan ja koko ajan saa olla irrottamassa jonkun hampaita vaihtelevista paikoista.

Viime viikolla oli tosiaan jouluviikko ja meillä ei joulua (ylläri) juuri juhlittu. Suosiolla jätettiin kuusi ym hankkimatta ja käytiin vaan mummolassa ruokailemassa ja tapaamassa joulupukkia.
Sensijaan pennuille viime viikko oli yhtä juhlaa.

Menneellä viikolla käytiin autoajelulla useaan otteeseen. Nappasin pennut takalaatikkoon melkein joka kerta kun jonnekin lähdin. Ihan vaan ajelun ilosta :) Ovat siis nähneet ainakin ikkunasta Varsinais suomea ristiin rastiin. Tuuppasin myös lauman kylään Järvisille, isolle aidatulle pihalle, jossa mukavasti turvallista vaihtelevaa maastoa. Käytiin myös Järvisten kodinhoitohuoneessa tutustumassa. Kumpikin uusi vieras paikka oli pennuista mielenkiintoinen ja uteliaasti tutkivat paikkoja.

Perjantaina meillä oli pentutesti Hilskan Kaisalla ja sekavan kirjava sakkimme leimattiin oikein mukaviksi harrastuskoiran aluiksi. Katja ja Santtu lähtivät mukaan, joten saatiin koko hauskuus videolle ja kirjattua papereihin. Viralliset testitulokset on luovutettu asianosaisille enkä niitä täällä sen enempää analysoi. Mutta ylpeä olen Miion ja Rain lapsista! Kaikki olivat hyvin reippaita, tutkivat, tarkkailivat ja ottivat kontaktia ihmiseen. Kukaan ei pelännyt, aristellut tai säikähtänyt. Kaikki palautuivat paineesta hyvin. Saalisviettiä löytyy ja leikki sujui mallikkaasti. Hyvillä mielin kerroin uusille omistajille testitulokset.

Lauantaina lähdettiin taas ajelulle, tällä kertaa Tammisaareen. Taas uusiin sisä- ja ulkotiloihin. Rai pääsi myös samalla hiukan hallille leikkimään. Toistaiseksi autoilussa ei ole ollut ongelmia, pikkukoirat nukkuvat kiltisti. Alkuun saattaa hiukan kuulua protestointia takaluukusta mutta se on aika pientä.

Sunnuntaina oli jaossa viimeiset vierailuajat ja ne käytettiin hyvin hyväksi. Ekat vieraat saapuivat puolen päivän jälkeen ja viimeiset lähti kahdeksan jälkeen. Iso kiitos kaikille kyläilyistä, loistavaa sosialistamista pennuille :) Sunnuntaina syötiin myös matolääkkeet vol3 eli pennut ovat kolmesti kasvattajalla madotettu.

Maanantaina oli vuorossa viimeinen virallinen osuus eli silmäpeilaus Mevetissä.
Kaikilla pennuilla terveet näkimet. HYvillä mielin voi laskea nämä pienet maailmalle, uusille omistajilleen, elämän mittaiselle matkalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti