keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Kohti kotia!

Maanantaina suuntana oli Helsinki.
Matka oli pennuille helppo, sen verran reissanneita kavereita ettei kukaan päästänyt pihaustakaan matkan aikana :)
Helsingissä käytiin ensin silmätarkissa Axelssonilla, kaikilla terveet näkimet kuten jo edellisessä postauksessa kirjoitin.

Sitten oli vuorossa Ritvan luovutus uusille omistajille.
Ritva jatkaa suurta seikkailuaan Helin ja Jeren harrastuskaverina ja tottelee jatkossa nimeä Rauha. Isosiskoiksi hän saa Walesin springerspanieli Maisan ja Annan ja seurailee näiden jalanjälkiä agilitykentillä mutta pääsee myös tutustumaan muihin lajeihin.

Ihanaa seikkailua rakkaista rakkain Ritva! Pidä hulina päällä ja näytä niille, pieni on kaunista :)


Loput pennut pääsivät käymään agilityhallilla kiitos Niinun ja Teemun.

Hallilta uuteen kotiin suuntasi myös Martti the Camel boots Man, joka tottelee nykyään nimeä Kame. Kame muutti Olli-Jussin ja Riikan perheeseen ja sai seurakseen useamman pikku lenkittäjän ja kolme koirakaveria. Tollerit Misti, Jojo ja Daisy pitävät huolta siitä, että Kamen elämä jatkuu aktiivisena myös uudessa kodissa ja eiköhän tuo pääse agilityäkin testailemaan :)

Rakas Martti seikkailee varmasti (hihhii) mutta mukavia seikkailuja toivotamme silti herralle pilke silmäkulmassa!


Samalla kyydillä Kamen kanssa matkaan lähti myös Leena, joka nykyään tunnetaan nimellä Rin Pauliinan perheessä ja hän saa jatkossakin rakastaa pikkuihmistä suurella sydämmellä, kuten meillä Ainaa. Rin sai isoveljekseen bc Kooan ja jatkaa tämän jalanjälkiä Pauliinan toko ja pk koirana suuressa seikkailussa vähintään puolen hehtaarin metsässä!

Ihana Leena pääsee varmasti moneen suureen seikkailuun ainakin puolen hehtaarin metsään :) Onnea rakkaalle etsintähommiin!


Hallilta jatkettiin matkaa ja luovutettiin Anders uuteen kotiin. Andersin poimi kyytiin Tiia. Anders jatkaa suurta seikkailuaan herra Bileenä, ensimmäisen yö vietettiin heti hotellissa bilettäen! Virallisesti Andersia kutsutaan Moetiksi ja matka jatkuu isoveli bc Bondin ja isosisko länderi Milkan kanssa ainakin aksakentillä. Toisella on oma aksahalli, aika päheetä! Ja myös Moetilla on oma pikkuihminen lenkkikaverina :)

Anders rakas, hulvattomista hulvattomin! Pistä ne hikoileen siellä keskellä kauneinta suomea!


Kohti kotia suunnattiin kolmen pennun, äitikoiran ja Tessun voimin. Julkiset itkut vältettiin ja vaikka olo on haikea, on hyvä mieli siitä, että jokainen pieni pääsi näköiseensä kotiin ja saa varmasti jatkossakin olla oma valloittavan ihana itsensä!

Kotikulmilla tipautettiin vielä kyydistä Salme, joka nykyään maistelee nimeä Flap. Flap muutti naapuriin ja sai kaverikseen saukko Pipsan ja pikkuihmisiä. Flap nähdään tulevaisuudessa ainakin Tarun kanssa agility hallilla mutta varmasti myös Jerryn kanssa telmimässä :)

Rakas Salme, ihanaa seikkailua! Onneksi välimatkana on vain pieni metsä, nähdään söpönassua usein jatkossakin :)


Kotipihassa autosta otettiin siis Seppo ja Eija, joka jatkaa meidän kanssa vielä uuden vuoden yli.
Kaikilta tuli viestiä että olivat päässeet turvallisesti kotiin ja aamulla kerrottiin että yö oli jokaisella sujunut hyvin.

Uuden vuoden vaihduttua tultiin myös Eijaa noutamaan. Eija jatkaa Peten tyttönä, kuten Aina sanoo. Prinsessana ja ainoana lapsena ja tullaan näkemään varmasti ainakin agilitykentillä. Myös Eija jää (Salmen lisäksi) tähän lähelle eli eiköhän sinne Peten päähän vähän tokovinkkejäkin laiteta ;) Jatkossa Eija tunnetaan nimellä Snap(si) eikä senkään elämästä todennäköisesti vauhtia puutu!

Ihanaa matkaa Eijalle, nauti joka hetkestä niin agilityssä kuin prinsessana olemisestakin!

Kotiin jäi siis Seppo, mustavalkoinen poika. Seppo jatkaa Santun koirana ja seuraa äitinsä jalanjälkiä niin tokossa kuin agilityssäkin. Seppo tunnetaan jatkossa nimellä So(i)kka ja se jatkaa mustavalkoisessa laumassa äitikoiran sekä bc Onnin ja Einon pikkuveljenä.

Se siitä rauhasta, Sokka tuli taloon tai siis jatkaa talossa :)


Blogi ei todellakaan hiljene vaan päivittelen tänne jatkossa lasten kuulumisia uusissa kodeissaan!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti