keskiviikko 4. joulukuuta 2013

3 week pics!

Rain emän Tikin omistajat kävivät katsomassa pentuja tiistaina ja saatiin samalla otettua lapsista viralliset passikuvat. Ja nyt kun muistan, myös Rain äitiä ja veljeä saa tavata jos sattuu täällä ajelemaan niin että aikataulut sopivat myös Marialle.

Pennut kasvavat (edelleen) ihan silmissä. Ovat jo pidempiä aikoja hereillä ja leikkivät keskenään, murisevat ja tutkivat kotia reippaasti. Tasaista sakkia. Jos toisena päivänä joku on rauhallisempi kuin toinen niin viimeistään seuraavana päivänä tilanne on päinvastainen. Leena on porukasta aina ensimmäisenä pystyssä ja viimeisenä silmät kiinni, Anders tutkii paikkoja päättäväisesti ja Martti mennä touhottaa kolisevasta liukkaasta kannesta kuin se olisi suurinta hupia tai niinhän se siis onkin :D Eijan mielestä lapsen soittimet on pop ja hakee kyllä reippaasti kontaktia myös ihmiseen. Seppo ottaa kaiken huumorilla ja saa hepuleita pitkin mattoa, Salme menee läpi vaikka aidasta jos niin päättää. Eija hurmaa kaikki muttei kannata antaa sievän kuoren hämätä, tyyppi on tulta ja tappuraa.  Yksikään pennuista ei jää paikoilleen eikä "toisten jalkoihin" ja kaikki pönöttivät uteliaina aidassa kiinni kun päästin vanhemmat koirat katsomaan.
Kuka jää kotiin? Siinä pulma, kun he ovat kaikki niin kivoja, reippaita, vauhdikkaita, iloisia, päättäväisiä ja hurrrrjan suloisia kun nukahtavat syliin.

Joka päivä meillä on käynyt tuttuja katsomassa pentuja sunnuntaista lähtien ja mielelläni otan vastaan vierailijoita jatkossakin. Sain tänään heistä myös vähän rakenne analyysiä ja kuulemma ovat oikein mallikkaita, tasaisia ja hyvännäköisiä (image is everything ;) ), mene ja tiedä mutta minusta maailman kauneimmat lapset. Puolueellista? Kyllä.

Sitten ne passikuvat, joka siis ovat jo hetken olleet fasessa nähtävillä :)

Eija, hirmuisen päättäväinen ja reipas pikkukoira.

Ritva, hämää söpöydellään, tosielämässä hyvinkin suuri persoona!

Salme. Hauska lapsi, kovin iloinen ja ajatteleva pentu. Katse kysyy jo nyt "mitä sitten tehdään".

Leena. Ekana pystyssä, viimesenä alhaalla. Tutkimusretkien matka kasvaa, partiolaisen asenne.

Anders. Topakka tapaus, häntä pystyssä ja mieli avoinna, aina valmis!

Seppo. Iloinen ja kontaktinhakuinen lapsi kun hepuleiltaan ehtii. Hymyilee aina!

Martti. Viisas tyyppi, päässä raksuttaa niin että ääni kuuluu. Kaikki on kivaa.

Katsotaan mitkä on heistä ajatuksen ensi viikolla :)

3 kommenttia:

  1. No eihän tuota mikä jää kotiin tartte miettiä. Tuolla Eijalla on niin nätti väritys, että sitä ois aina kiva kattoa. Sama se silloin, tulisko siitä mitään... t. miten niin väri ei ole tärkeä Minna

    VastaaPoista
  2. Eija on kyllä hurjan hauska (ja kivan värinenkin ;) ) mutta näillä näkymin meille jää poika kotiin. Tosin, miehellä on aina oikeus muuttaa mieltään eli katsotaan sitten mikä on lopputulos :)

    VastaaPoista
  3. Onko nää nimetty agilitytuomareiden mukaan? ;D Ihania!

    VastaaPoista