perjantai 1. marraskuuta 2013

Kiitosten osa1

Niin se vaan on että kivaa kun on ystäviä!

Eilen treeneissä yksi tulevista kätilöavuista varmisteli tarvikkeita. Muistutteli mitä pitää olla ja kertoi omista käytönnöistään pentulaatikon pohjamateriaaleista. Tuli hirmusen hyvä mieli kun on tunne että ihmiset ihan aidosti välittää ja haluaa auttaa. Aikaisemmin päivällä kävin keskustelun toisen kätilön kanssa, ihan yleisesti voinnista, lähinnä minun..

Saatiin eilen myös pentulaatikko, joka on samainen jossa Raisa Reipas on viettänyt elämänsä ensimmäiset viikot. Maria oli kiltti ja toi sen hallille ja tänään sen sitten kokosin kolmen koiran avustamana.
Nyt on sitten laatikko kasassa, sinne pehmusteet hankittu ja pohjankin sain. Taas yksi kiitos lisää Samille, joka lahjoitti meille muovimattoa ja vielä bonuksena leikkasi sen oikean kokoiseksi palaksi. Se piti siis vaan noutaa.

Eilen Rapsa oli kovin kiinnostunut toosastaan ja nuoleskeli sitä siihen malliin että oli pakko kurkata hännän alle. Vähän näkyi kirkasta limaa ja pakkohan se oli kaivaa kirjat esiin ja ihmetellä. Kello oli varmaan likemmäs kaksitoista mutta sydänkirjassa joku päivystää aina: kysymys kokeneelle kasvattajalle ja mielenrauha. Ja taas bonuksena viesti, jossa kerrottiin että saa kysellä jatkossakin jos jotain tulee mieleen, apua on aina tarjolla.

Tänään puhuin vielä yhden kasvattajan kanssa joka muistutteli herpes-rokotteesta. Ja nyt on sitten ensi viikon röntgen aikaan lisätty myös tuo pistos.

Jo etukäteen iso kiitos teille kaikille jotka tavalla tai toisella olette osana projektia olleet. Kaikki apu ja tuki on ollut korvaamatonta. Onneksi on tullaisia ihmisiä yli roturajojen, omien koirien kasvattajia ja muita unohtamatta!

Tänään käytiin apteekissa ostamassa käsidesiä ja uusi digitaalinen kuumemittari.
Hanskat ja liukaste on jo olemassa (älkää kysykö miksi), samoin sakset. Ensi viikolla ajllaan Ikean kautta hakemassa pyyhkeitä ja tehdään täydennyskeikka apteekkiin.

Tänään oli taas pakko mittailla masua, mitoiksi sain edestä 61cm ja takaa 62cm eli kyllä se vaan jatkaa paisumistaan..25vrk astutuksesta sain mitoiksi massusta edestä ja takaa 56cm ja 44cm. Edelleen tehdään ihan tavalliset remmilenkit, jotka tosin olen lyhentänyt normaalista.

Nyt lupaan olla kirjoittamatta ennen röntgeniä. Jos vaan muistaisin mamman punnita samalla käynnillä..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti