perjantai 22. marraskuuta 2013

Almost 2 weeks!

Ihan kohta me ollaan kaksi viikkoa :)
Pentujen kehitystä on hauska katsella, edelleen. Nyt ne alkaa selvästi muistuttaa pentuja enemmän kuin marsuja, korvat kääntyy ja jalat alkaa ottaa askelia. Silmät ei ole kenelläkään auki mutta tassut tapailee maata reippaasti.
Rai on, edelleen, hyvä äiti ja hoitaa pennut moitteetta. Siinä on selvästi myös uraäidin piirteitä koska jos Railta kysyttäisiin, hän ehtisi varmasti pennun hoidon ohella käymään vähän myös halilla. Toistaiseksi on saanut kuitenkin tyytyä lenkkeihin, joskin nyt jo pidemmillä lenkeillä mukana ja selvästi nauttii omasta ajastaan.

Pupeloissa huomaa kehityksen hyvin. Sen lisäksi että meillä tosiaan jo "kävellään", nukutaan selällään, nuuskutetaan niin että tuhina kuuluu ja tissi haistetaan kauas kun se lähestyy. Nämä tulevat kuin piraijjat kun Rai pääsee boxiin, aivan käsittämätön vauhti päällä. Ja jos tissi ei heti osu suuhun, ei enää vaan itketä vaan vähän haukahdetaan ja muristaankin sellasta kunnon "itkupotkuraivari" meteliä.

Suosikkia? Ei, sellaista ei ole. Ne on kaikki yhtä ihania. Ja persoonallisia. Ja paksuja.
Mutta paksuin on kuitenkin Leena. Eilen hän oli todennäköisesti nukahtanut matkalla paikasta a paikkaan b, keskelle lootaa, pylly ylhäällä ja etujalat mahan alla. Ritva on uskomaton tyyppi, vähän pelottaa montako sydäntä hän murskaa pienellä ja suloisella ulkokuorellaan vaikka sisällä kiehuu. Ne jotka ei ota Ritua tosissaan saa kyllä tuta sen nahoissaan ;)

 Tällä viikolla meillä on edessä vielä kynsien leikkuu vol2. Ensi viikolla otetaan ekat matolääkkeet ja kokeillaan miltä maistuu kiinteä ruoka :) Aika menee ihan hurjan nopeesti, viikko vielä ja meille saa tulla niin paljon ja usein kun vain haluaa, apukädet tulevat tarpeeseen ;)

ps. Pitänee varmaan jossain kohtaa koota valitut palat teokseen Rai vs oppikirjat. Toistaiseksi sen mum to be uralla ei juuri mikään ole mennyt yksiin kirjojen kanssa. Koskentalolle kaikki kunnia, huvittaa vaan näin jälkikäteen lukea kirjasta miten asioiden kuuluisi noin niinkun yleensä mennä ja miten ne sitten taas menee meillä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti