keskiviikko 20. marraskuuta 2013

10 days!

Kymmenen päivää ihanuutta takana.
Täytyy kyllä sanoa että vaikka kaikki pennuntuoksu ja pienet tassut onkin ihania niin kyllä tämä on aika rankkaakin. Ei nyt ehkä fyysisesti (Rai hoitaa pennut itse oikein hyvin) mutta henkisesti. Ensin jännitettiin että raskaus sujuu hyvin ja sitten synnytystä. Kun nämä oli "hoidettu alta pois" alkoi jännittäminen 1-3vrk siitä, onko jollain joku synnynnäinen vika tai onko synnytyksessä tapahtunut jotain.
Painot nousee ja pennut kehittyy hienosti mutta silti jännittää kaikki pöpöt mitä nuo pienet voivat vielä saada. Todennäköisesti pidätän henkeäni siihen saakka kunnes pennut ovat 3vkoa ja sen jälkeen jännitetäänkin terveystarkastusta, pentutestiä..mutta on tämä ihanaa!

Rai viihtyi laatikossa aika tiiviisti ensimmäiset päivät. Pyysi kyllä reippaasti ulos jos oli hätä mutta tuli nopeasti takaisin sisälle. Viime päivien aikana on muodostunut selkeä rytmi ruokkimiseen ja hoitamiseen, viihtyy kuitenkin myös olohuoneen puolella ja haluaa selvästi myös "omaa aikaa" joten on päässyt pienille kävelyille mukaan.
Rai syö hyvin ja lämmöt on normaalit (myös Räpsän terveys ja hyvinvointi on saanut pidättämään henkeä), kakka on vähän löysää muttei missään nimessä ripulia vaan sellasta "normaalia löysää" henk koht puhelinpalvelun mukaan :)

Alla lupaamani 1vko kuvat. Tänään ovat tosiaan 10vrk mutta vielä ei näy merkkejä simmujen aukeamisesta. Jalkoja kylläkin ottavat alleen ja eilen Martti ponnisti itseään pystyyn kaikilla neljällä jalalla. Ei toki kävellyt mutta "seisoi" paikallaan jalkojensa päällä :)

Anders. Selvät trikkimerkit myös päässä, isompi läiskä selässä muttei kunnon kaulusta.

Andersin söpö nassu <3

Martti. Martti on myös trikki, hännänalusta ruskea mutta vielä ei naamassa näy väriä. Martilla on leveä läsi, puolikaulus ja valkoinen kulkee "niskan yli".

Söpö Martti.

Seppo. Toistaiseksi vielä mustavalkoinen, hyvin klassisen värinen. Nätti kapea piirto ja kaulus. Sepolla on myös kannukset takajaloissa.


Vielä vähän Sepistelyä :)

Salme. Salmella on kapea piirto ja kaulus. Toistaiseksi mustavalkoinen ;)

Voi suloisuus <3

Ritva. Ritva on tytöistä pienin, oikeastaan kaikista pienin. Myös Ritvalla on pyllyssä ruskeaa mutta naama toistaiseksi mustavalkoinen. Leveämpi läsi, joka ylettyy niskasta kaulukseen.


Eija. Trikki tyttö, selvästi Andersia tummemmat ruskeat kohdat, kaunis piirto ja puolikaulus.

Eija <3

Leena. Leena on pennuista tummin, vain pieni valkoinen laikku niskassa ja päässä kapea piirto. Leena on porukan suurin.

Leena <3

Pentukasa <3



1 kommentti:

  1. This pictures are all great, very easy to get a sense of the markings looking at these. I can't believe I forgot about the blog. I've only been stalking them on FB!

    VastaaPoista