lauantai 15. maaliskuuta 2014

Ja mitä heille kuuluu?

Rain ja Miion lapsille kuuluu valtaisan hyvää!
Kaikki ovat uusissa kodeissaan päässeet niin arjen kuin huonekalujenkin makuun, vauhtia ja tilanteita on riittänyt ja alkutaival on sujunut kaikinpuolin mallikkaasti.

Aivan ihania aktiivisia omistajia lapsilla!
Pentu pentuset ovat päässeet ahkerasti sosialistumaan niin koiratapahtumiin kuin kaupunkikävelyille. Ne ovat päässeet harjoittelemaan tokon ja agilityn alkeita, tekemään tasapainoharjoituksia ja hauskuuttamaan toisia koiria. Pennut ovat saaneet hyviä kokemuksia vieraista ihmisistä, isoista äänistä, autoilusta, lapsista..

Ja heihin ollaan oltu tyytyväisiä kaikin puolin <3
Ainakaan heistä yksikään ei ole vielä palautunut vaikka kasvis onkin luvannut ottaa heistä kenet tahansa, koska tahansa. Niin ihania he ovat.

Ensimmäinen pentutapaaminen pidettiin maaliskuun alussa. Paikalla olivat kaikki paitsi Kame jota nähdään nyt tulevana viikonloppuna omalla special ajallaan (:
Lapset olivat tietysti kasvaneet mutta vaikuttavat ainakin tässä vaiheessa kasvua hyvinkin kompakteilta, tasapainoisilta ja hyvärakenteisilta. Näin tuumi myös Rain fyssari Sokasta.

Luonne eroja heistä löytyy edelleen mutta myös paljon samaa;
kaikilla on ihan uskomaton keskittymiskyky, hirmuinen moottori, asennetta mutta myös iloinen ilme. Kaikki ovat todella sinut uuden ympäristön kanssa (tarkkailin heitä pentutreffeillä) ja sosiaalisia ihmisille. Pikkusen on totista touhu sisarusten välillä ja meni se vähän rähjäämiseksi mutta isompiaan uskovat, ainakin herra Soikka joka on kyllä nöyrää poikaa kun vanhempi koira komentaa.

Äidiltä ovat selvästi saaneet suorittajan roolin, isältään siihen ripauksen huumoria päälle. Voi kun tuo kantaisi jatkossakin!

Seuraavan kerran näemme kaikki yhdessä syyskuussa ja toivottavasti yksittäin sitä ennen (:

Kuvia laitan tänne ehtiessäni.
Nyt ensihätään pari videota mitkä youtubesta löysin:



Ja vielä Rauha neidin autolla ajot (:

https://www.youtube.com/watch?v=-d178PLetlI&feature=youtu.be

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti