maanantai 7. lokakuuta 2013

25 vrk

Eletään jännittäviä aikoja.
Kovasti olen yrittänyt tulkita merkkejä, jotka kertoisivat jostain. Nisät ovat selvästi normaalia isommat, mutta se on toki myös valeraskauden oire. Jonkin verran on silmämääräisesti turvoksissa mutta se taas voi johtua siitä ettei ole harrastanut yhtä aktiivisesti kuin ennen astutusta, treenit ovat olleet päässäntöisesti tokoa ja hyvin vähän agilityä, lähinnä kontakteja. Muuten ollaan eletty perus lenkeillä.

Ruoan määrää en ole nostanut, syö edelleen kahdesti päivässä HD sporttia, saman verran kuin aiemminkin.
Tosin, nyt kahtena aamuna on ollut pientä ruokahaluttomuutta. Lauantaina närppi ruokansa ja jopa Onni joka normaalisti on viimeinen, oli syönyt kun Rai vielä ruokaili. Syömisen jälkeen nikotteli muttei oksentanut.
Tänään söi todella huonosti, jätti osan ruoasta syömättä mutta vahti kuppiaan muilta joten nostin sen pois.

Minusta vaikuttaa ihan omalta itseltään, vauhti ei ole vähentynyt mutta on ehkä aavistuksen enemmän hellyydenkipeä kuin ennen. Vahtii leluja sisällä ja on ärhäkkä muille koirille. Tänään mittasin mahaa edestä ja takaa ja sain mitoiksi 56cm ja 44cm.
Lähinnä kirjaan näitä merkkejä itselleni muistiin.

Astutus oli 12.9 ja tuosta laskettuna 63vrk olisi 14.11. Toki, olemme varautuneet jo aiempaan.
Seuraavan mittauksen teen ensi maanantaina ja sitten mennäänkin jo ultraan. Ultra sinänsä ei jännitä, Rai joko on tai ei ole tiine :)

Räpsä pienenä, c. Sirpa Saari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti